Lid worden mag natuurlijk ook want het koor is nooit groot genoeg.
Lid worden mag natuurlijk ook want het koor is nooit groot genoeg.

Voor als je van zingen houdt…….!!

Actueel 384 keer gelezen

Op vrijdagavond 16 december hebben de Helius Shanty Zangers weer hun traditionele "Barsinging"avond waarmee een succesvol jubileumjaar wordt afgesloten. Eén van de hoogtepunten van het afgelopen jaar was een aantal optredens tijdens een shantyfestival in het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen.

De waardering van het publiek en organisatie zorgde ervoor dat het koor ter plaatse werd uitgenodigd deel te nemen aan een aantal festivals in 2017. Kortom een jaar om met veel plezier en voldoening op terug te kijken. Tijdens de "Barsinging" zullen de leden met elkaar het glas heffen en een toost uitbrengen op een mooi jaar. Op deze avond wordt er niet gerepeteerd maar mag ieder die deze avond aanwezig is zijn favoriete lied als solist of met een aantal andere zangers ten gehore brengen.

Ben je geen lid van ons koor maar zou je ook wel eens uit volle borst mee willen zingen dan ben je bij deze van harte uitgenodigd. Kijk voor meer info even op de website of facebook voor de locatie van onze repetitieruimte in het clubhuis van de Heliushaven. Je kan ook altijd even bellen met 0653166620. Lid worden mag natuurlijk ook want het koor is nooit groot genoeg. Tot ziens op vrijdagavond 16 december.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant