Afbeelding

Nieuwenhoorn lijdt nederlaag tegen Alexandria '66

Actueel 327 keer gelezen

Nieuwenhoorn heeft de laatste thuiswedstrijd van 2016 niet winnend kunnen afsluiten. Thuis aan de Rijksstraatweg verloor de ploeg van Steef Buijs met 1-2 van Alexandria '66, dat een paar plaatsen onder de Hellevoeters staat. Bij rust leidde de Rotterdammers met 0-1.

Na de achterstand voor de thee was het Nieuwenhoorn dat het wel probeerde om de gelijkmaker te scoren. Dat gebeurde echter niet en toen verdubbelde de gasten de score. In de extra tijd van de tweede helft werd pas de aansluitingstreffer voor Nieuwenhoorn gescoord via Jeffrey de Koning. Daarna was er geen tijd meer om de gelijkmaker te forceren.

Operatie Kraijema
Het is zonde dat we niet hebben kunnen winnen. Op het einde speelde ze met tien man, maar hij wilde er niet in bij ons', meent Danny Kraijema, die vorige week met een armbreuk uitviel. 'Het bleek een hele lelijke breuk op twee plaatsen. Ik ben donderdag geopereerd en er zit nu een plaat in om alles bij elkaar te houden. Ik moet nu herstellen en wacht af wanneer ik weer iets kan doen', laat Kraijema weten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant