Bij de opening kregen de kinderen een verrassing voorgeschoteld
Bij de opening kregen de kinderen een verrassing voorgeschoteld

180 kinderen maken kennis met sport!

Actueel 491 keer gelezen

Op vrijdag 25 november jl. hebben 180 kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar kennisgemaakt met 7 verschillende sporten. De sportdag heeft plaatsgevonden in sporthal de Morgenstont.

Sportteam PUSH heeft samen met 7 verschillende sportaanbieders uit de gemeente Hellevoetsluis de sportdag georganiseerd. De organisatie heeft de kinderen een sportieve dag bezorgd en hoopt dat ze op een leuke manier hebben kennisgemaakt met de verschillende sporten, zodat ze wellicht een weloverwogen sportkeuze kunnen maken. Leerkrachten gaven aan dat sommige kinderen van hun ouders na deze dag een sport mogen kiezen. Bij de opening kregen de kinderen een verrassing voorgeschoteld. Speciaal voor deze sportdag kwam JOGG man langs met de volgende boodschap:"Jullie gaan zo kennismaken met allemaal verschillende sporten die je kunt gaan beoefenen. En als je nu een sport heel leuk vindt dan moet je dat onthouden. Je krijgt van de organisatie na de sportdag in de klas een informatieboekje waarin de gegevens van alle sportaanbieders staan. Met als motto: Het aanbod tijdens de sportdag werd verzorgd door gymnastiekvereniging KDO-Sport, handbalvereniging Helius, taekwondo- en hapkidovereniging Yu Sin Kwon, Budosport Hellevoetsluis, sportcentrum Kooistee, korfbalvereniging 't Capproen en tennisclub de Kooistee. Ze hebben op een hele leuke manier hun sport gepromoot.

In willekeurige volgorde hebben de volgende scholen meegewerkt: PCBS de Regenboog, PCBS de Regenboog dependance, OBS de Brandaris, CBS de Bron en OBS de Houthoeffe. De goede samenwerking tussen de sportorganisaties, de scholen en Sportteam PUSH is doorslaggevend geweest voor het succes. Sportteam PUSH bedankt de scholen, sportaanbieders, EHBO vereniging Hellevoetsluis, AH Struytse Hoeck, Sportfondsen Hellevoetsluis en de kinderen voor hun geweldige inzet! Voor meer informatie kunt u terecht bij Sportteam PUSH, Timon Brosky telefoonnummer van 0181-316688.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant