Dansvoorstelling IGNITE gaat over de oorsprong van energie.
Dansvoorstelling IGNITE gaat over de oorsprong van energie.

ISH - Ignite-Explosion in Theater Twee Hondjes

Actueel 240 keer gelezen

Alles is energie. Onze spieren spannen zich aan en de aarde raast door de ruimte. Kleine stroomstootjes schieten door ons brein, schreeuwen tegen ons lichaam dat we willen rennen. De lucifer ontsteekt in een felle vlam. Energie is alles.

Dansvoorstelling IGNITE gaat over de oorsprong van energie. Filosofen, wetenschappers en gelovigen van allerlei godsdiensten schreven er boeken vol over met ingewikkelde theorieën en poëtische verhalen. IGNITE is een inspirerende voorstelling waar het publiek zonder twijfel de zaal vol energie verlaat. Dit is een voorstelling van choreograaf Shailesh Bahoran in de serie ISH Nieuwe Makers. Hij heeft zich naast zijn imposante carrière als danser de afgelopen jaren bewezen als een bevlogen en getalenteerd maker. Om die reden is hij de ISH Nieuwe Maker van 2016.

Vrijdag 28-10-2016 - Theater Twee Hondjes - Opzoomerlaan 106 – Hellevoetsluis - Vesting - Reserveren via telefoonnummer (0181) 31 04 73 of via www.theatertweehondjes.nl - aanvang : 20.15 uur - toegang : € 17,00 - € 15,00
Reserveren voor voorstellingen in het hele seizoen: (0181) 31 04 73

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant