Foto: Google Streetview
Foto: Google Streetview

Plaza 't Wapen van Stellendam op plaats 5 in de Cafetaria Top 100

Actueel 487 keer gelezen

Regio - Op maandag 17 oktober werd de cafetaria Top 100 bekend gemaakt door vlakblad Snackkoerier. Een ranglijst van de honderd beste cafetaria's van Nederland. Plaza 't Wapen van Stellendam behaalde de 5 plaats in deze ranglijst.

 "Adriaan Breen en Jeroen Andernach van Plaza 't Wapen van Stellendam zijn uiterst serieus met hun zaak bezig. En dat is te zien. Buiten- en binnenkant van de zaak zien er tiptop uit. Aan alle details is gedacht. De jury is dan ook lovend: 'De gastvrijheid kan niet beter. Alles klopt hier gewoon.' Jeroen Andernach en Adriaan Breen hebben hun zaak prima voor elkaar en staan stevig op plaats 5.", zo wordt geschreven in het juryrapport. Adriaan Breen en Jeroen Andernach zijn erg blij met dit commentaar en bijzonder trots op hun Top 100 notering. "Een positie in de cafetaria Top 100 is een stukje erkenning voor de kwaliteit van onze producten en onze gastvrijheid."

Cafetaria Top 100
Nederland telt meer dan 4.500 cafetaria's. De cafetaria Top 100 is een ranglijst van de állerbeste cafetaria's van Nederland. De bedrijven werden in het voorjaar van 2016 bezocht door een mystery visitor die de cafetaria's op vijftig punten beoordeelde. Vervolgens werden de cafetaria's bezocht door een vakjury. Aan de hand van beide bezoeken werd er bepaald of je bij de laastste 5 van Nederland zat. Deze laatste 5 kregen nog bezoek van de Hoofdjury.

12 Plaza's in de Top 100
Plaza Plaza 't Wapen van Stellendam is onderdeel van de formule Plaza Food For All. Een formule die bijzonder goed scoort in de cafetaria Top 100. Er zijn maar liefst 12 Plaza's te vinden in de Cafetaria Top 100, een mooie prestatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant