Afbeelding

Geef uw mening over landschap en ruimte in Zuid-Holland

Actueel 273 keer gelezen

Regio - De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland (NMZH) houdt een online enquête om meningen te peilen over de toekomst van landschap, ruimte en bereikbaarheid in Zuid-Holland. Welke maatregelen dragen volgens u het meeste bij aan het vergroten van de kwaliteit van de leefomgeving in de regio? En welke toekomstbeelden spreken u het meeste aan?

Denk mee en vul voor 8 november de vragenlijst in. U vindt de vragenlijst op de website van de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland: www.milieufederatie.nl. De enquête wordt gehouden in het kader van het MIRT onderzoek waarin diverse overheden nagaan hoe de samenhang in de metropoolregio vergroot kan worden om zo meer te profiteren van de potentiële agglomeratiekracht. Bereikbaarheid wordt hierbij niet als doel op zich beschouwd, maar als een middel om andere doelen te realiseren, waaronder het versterken van een aantrekkelijk leefmilieu.

Doe mee!
De enquête bevat acht vragen, aangevuld met enkele vragen over uw achtergrond. Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten. U kunt de enquête invullen tot en met 7 november op de website van de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland: www.milieufederatie.nl. Wilt u vaker (hooguit vier keer per jaar) meedoen aan online enquêtes over onderwerpen die te maken hebben met een mooie en duurzame leefomgeving? Meld u dan via de website van de NMZH aan als panellid van de Groene Peiler, het online opiniepanel van de Natuur en Milieufederaties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant