FC Vlotbrug verliest derde topper tegen SSS

Actueel 358 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft na SC Botlek en Rozenburg in een waar spektakelstuk met 4-5 (0-3) verloren van SSS en is daarmee afgezakt naar de middenmoot in de derde klasse D.

'Dit kan alleen bij FC Vlotbrug', doelde trainer Tom Larssen op de 0-3 achterstand in de eerste helft. 'Het was gewoon niet om aan te zien. Het was hetzelfde als tegen SC Botklek, we wonnen geen duels. We hadden niet de echte wil om de wedstrijd vol in te gaan. We pakten het in de tweede helft met drie man achterin met veel druk naar voren beter op. Als je tot 4-4 (doelpunten van Bart Bergwerf, Clint van de Veerdonk en 2 keer Stony van den Berg, DR) terug komt hoop je een punt mee te pakken. Toen Bram (Scheringa, DR) na hands rood kreeg, kregen we met tien man nog de betere kansen. Schiet Joey Salij die bal erin, dan win je zelfs, maar nu kregen we in de laatste minuut de kous op de kop. We scoren makkelijk, met vier goals moet je gewoon winnen, maar we krijgen ook te gemakkelijk goals tegen. Een feit is dat we na drie verloren toppers niet met de bovenste clubs kunnen meedraaien', aldus concludeerde Tom Larssen.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Timo Buijs, Bram Scheringa, Noël Bravenboer (46. Sjors Allersma), Mitchell de Zeeuw; Siméon Seghers, Danny Browne, Bart Bergwerf, Gijs Vermeer (46. Joey Salij); Clint van de Veerdonk (75. Nick Buijs), Stony van den Berg.