Het nieuwe zwembad, waarvan de locatie nog niet geheel vastligt, krijgt drie baden, waarvan één een extra recreatiebad is.
Het nieuwe zwembad, waarvan de locatie nog niet geheel vastligt, krijgt drie baden, waarvan één een extra recreatiebad is.

Commissie wil nieuw luxe zwembad

Actueel 129 keer gelezen

De commissievergadering WWR van vorige week heeft een heldere en eenduidige zienswijze opgeleverd voor wat de wensen van de gemeenteraad zijn omtrent wat er het zwembad dient te gebeuren. Uit alle mogelijkheden van renovatie tot sloop en nieuwbouw kiest de commissie unaniem voor sloop van het oude zwembad en de bouw van een groot nieuw zwembad met veel luxe aspecten. Veel Hellevoeters kiezen er voor om recreatief zwemmen in een andere plaats dan Hellevoetsluis te doen. Het nieuwe zwembad, waarvan de locatie nog niet geheel vastligt, krijgt drie baden, waarvan één een extra recreatiebad is. De commissie is ook heel lang bezig is met de gebruiksmogelijkheden te vergroten door middel van flexibiliteit. Wanneer de bodem van de baden in hoogte verstelbaar is kan een bad gebruikt worden als diepwaterbad met 3,5 meter diepte, maar door het laten stijgen van de bodem kan het later op de dag geschikt zijn om invaliden te laten zwemmen of zelfs als kikkerbadje. Binnenkort vertrekt een aantal deskundigen, waaronder wethouder van Lith naar Lyon waar op een enorme beurs het nieuwste en modernste op het gebied van binnen en buitenbaden te zien is

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant