Lifestyle, mode en fraaie tweedehandskleding
Lifestyle, mode en fraaie tweedehandskleding

Vanaf zaterdag: De Bonte Schuur in Oudenhoorn

Actueel 2.384 keer gelezen

In Oudenhoorn opent zaterdag een nieuw winkelfenomeen dat de regio tot op de dag van vandaag niet kende. Bij het voormalige museum aan de Molendijk 88 zijn Yvonne en Thea een bedrijf gestart met de toepasselijke naam 'De Bonte Schuur'. Toepasselijk want het is eigenlijk echt een bonte verzameling kleding en curiosa met bijzondere kenmerken. De deuren gaan zaterdag om 09.30 uur open en u bent tot 14.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen.

Design tassen
Een van de artikelgroepen in het winkelaanbod zijn designtassen. Ze zijn door Yvonne en Thea zelf uitgezocht en ingekocht. De tassen zijn niet op markten te koop en u kunt er van verzekerd zijn dat uw aankoop trendy en toch bijzonder is.
Tweedehands kleding
Ook op het gebied van tweedehands kleding hanteert het tweetal een bijzonder concept: er is namelijk in- en verkoop van tweedehands kleding ,met een mooie verdeling van de opbrengst. Wanneer u kleding verkoopt, bepaalt u in overleg de verkoopprijs en daarvan ontvangt u 60% en gaat 40% naar de winkel. Na een bepaalde tijd als uw kleding niet verkocht is, kunt u ervoor kiezen om uw kleding mee terug te nemen, of u kunt ze ook achterlaten om ze te doneren aan een goed doel.

Lifestyle & Fashion
Het aanbod gaat echter verder dan de overigens vaak erg mooie tweedehands kleding. Ook op het gebied van nieuwe modelijnen is er veel te koop en bijzonder uitgebreid is de keuze in lifestyle waarmee u uw huis of tuin net dat beetje speciaals meegeeft dat precies bij u past.

Workshops
?De ruimte aan de Molendijk 88 is groot en leent zich uitstekend voor het geven van workshops op velerlei gebied. Heeft u een goed idee voor een workshop, maar ontbreekt het aan een geschikte ruimte, dan kunt de ruimte ook huren bij De Bonte Schuur, zodat er naast de workshops die De Bonte Schuur zelf organiseert een gevarieerde serie workshops kan ontstaan. De eigen workshop zullen zich voornamelijk op bloemen richten Thea en Yvonne waren ooit bloemiste en weten alles op het gebied van bloemstukjes en bloemschikkunst

Informatie
De Bonte Schuur is op dinsdag van 09.00 tot 11:00 uur open, op donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur en op zaterdagvan 09.30 uur tot 12.00 uur. Meer over De Bonte Schuur kunt u vinden op www.debonteschuur.nl en het emailadres is info@debonteschuur.nl Telefonisch is men te bereiken via 06 12393188 of 06 53366344 Het winkeladres is Molendijk 88 in Oudenhoorn

Design tassen bij De Bonte Schuur
Thea en Yvonne van De Bonte Schuur
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant