Volleybalsters Ibis pakken door tegen Hou Stand

Actueel 115 keer gelezen

Hellevoetsluis- De volleybalsters van Ibis hebben de smaak na de overwinning tegen Volley Voorne kennelijk te pakken, want in sporthal De Eendraght werd Hou Stand 2 met 3-1 (21-25, 25-19, 25-8, 25-21) opzij geschoven.

'We zijn de wedstrijd scherp in gegaan, de setups en de passes waren goed, bleven ook bij tot 21 punten, waarna we het net niet meer konden vasthouden', wees Amanda Bechtum naar het nipte verlies in de eerste set. 'We trokken het goede spel in de tweede set door, was het lang spannend, maar met goede aanvallen wonnen we deze set. Met de servicedruk van Petra (Hogendoorn, DR) kwamen we met een reeks goede aanvallen met 15-1 voor en liepen door naar 25-8. De tegenstander kwam niet in het spel waardoor er veel irritatie ontstond. In de vierde set sloegen we een gat van vijf punten, maar zij kwamen terug tot 13-13. Daarna pakten we het weer op en liepen vervolgens gemakkelijk uit naar 25-21.' Ibis, dat het moest stellen zonder Gerusa Pereiro do Nascimento Tomaillo, zijn in de tweede klasse gestegen naar plaats negen.

Ibis (vrouwen): Lucinda Broecks, Danielle Engels, Petra Hogendoorn, Tina Koutijzer, Ine Rila, Mariette Bechtum, Amanda Bechtum.