OHVV ook tegen Antibarbari met lege handen

Actueel 250 keer gelezen

Rotterdam- OHVV wacht in de tweede klasse D nog altijd op de eerste overwinning. De Oudenhoornaars verloren in Rotterdam nipt met 1-0 (1-0) van het nog ongeslagen Antibarbari.

'Het is elke week hetzelfde liedje, creëren voldoende kansen, maar maken het niet af terwijl de tegenstander na een klutsbal in de eerste helft met de overwinning gaat strijken', sprak trainer Rafael Andrade zijn teleurstelling uit. 'We hebben Antibarbari, dat toch vierde staat, de hele tweede helft met opportunistisch voetbal met de rug tegen de muur gezet. Maar als je in de hoek zit waar de klappen vallen heb je het geluk ook niet mee', doelde de trainer van OHVV op de inzetten van Brian van Dam en Dane Oost op de paal en een hoekschop, die van de doellijn werd gewerkt. 'Dat is het zure ervan, want je kunt de groep niets verwijten, want zij hebben alles gegeven. Gelukkig blijven de koppies nog omhoog, maar een overwinning zou de groep wel goed doen.' Slavisa Milojevic liep in de laatste minuut tegen zijn tweede gele kaart op.

OHVV: Rick Groenendijk; Raoul Kallendorf, Stefan Berkman, Aron van der Steen, Chris Peters (69. David Keijzerwaard); Patrick van Dorp (79. Rick Hopman), Slavisa Milojevic, Saul Oost; Brian van Dam, Dane Oost, Jarno Huisman.