Mooi bij Saskia is te vinden aan de Uithofweide 5.
Mooi bij Saskia is te vinden aan de Uithofweide 5.
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Mooi bij Saskia

Actueel 758 keer gelezen

Hellevoetsluis - Saskia de Wit is een bijzonder talent op het gebied van uiterlijke verzorging. Ze beheerst veel van de disciplines die daarmee te maken hebben, maar heeft ook eigen ideeën over hoe met de klant en zijn of haar uiterlijk om te gaan. Bovendien is Saskia een absolute pionier met een voor de regio unieke methode voor een detox behandeling van uw haar.

Met deze methode is het mogelijk om van donker naar blond in één behandeling zonder een aantal tussenstappen in een dag zonder schade aan het haar aan te richten . Maar dat is zeker niet het enige waarin Saskia uniek is. In haar mooi ingerichte salon ontbreekt het aan niets en kunt u terecht voor haar, make-up en nagels Een bevriende kunstenaar ontwierp het bijzondere logo dat naast Saskia op de foto te zien is.

Aandacht en tijd
Saskia werkt op afspraak en zorgt ervoor dat ze ruim de tijd neemt voor haar klanten. Aandacht besteden aan de wensen van de klant is een must en voor Saskia is de haar slogan 'Mooi bij Saskia' niet zomaar een zin, maar een belofte naar de klant toe. Er is in de salon maar één klant tegelijk aanwezig en dat schept een bijzondere band tussen klant en kapster. Die band levert vrolijke en verdrietige verhalen op, zodat een bezoek aan Mooi bij Saskia ontspannend werkt

Extra gratis 3 weken beurt
Speciaal voor heren die elke zes weken op bezoek komen, krijgt men niet alleen de zesde behandeling voor de helft van de (lage) prijs, maar kan men er bovendien op rekenen dat na 3 weken het kapsel nog even nagekeken en up to date wordt gemaakt. Een sensationele benadering van het vak die ook al uniek is. Het leuke spaarsysteem is er niet alleen voor de heren maar voor iedereen, na 5 behandelingen krijg je de zesde behandeling voor de helft

Saskia heeft een ruime ervaring, niet alleen als kapster, maar ook als visagiste en nagelstyliste, wat erg handig is voor een aanstaand bruidje dat graag alle nodige behandelingen in één keer en onder één dak plaats laat vinden. Maar niet alleen voor een trouwerij maar ook voor een bijzonder feestje of andere gelegenheid zijn deze behandelingen natuurlijk mogelijk.

Voor een knipbeurt staat ook geen vaste tijd. Het duurt zo lang als nodig is en een hoofdmassage is bij de prijs inbegrepen. Een knipbeurt voor een man en vrouw kost 20 euro en dat mag rustig een billijke prijs worden genoemd.

Bijzonder product
Een heel bijzondere behandeling, die nu als eerste in de hele regio alleen bij Mooi bij Saskia mogelijk is, is de Malibu C Californication behandeling. Is je haar droog, dof, pluis door chemische behandelingen of stijltangen, is het onhandelbaar, hecht geen enkele kleur of heb je volop kleurverschil door oude kleuringen en lijkt de schaar jouw enige oplossing dit hoeft niet vanaf nu is er een manier waarop je je haar in 1 x volledig gezond en veerkrachtig kan maken!!! Met Malibu C Californication worden je haren volledig schoon. Een ware Detox voor je haar waar samen met de Olaplex het haar permanent hersteld wordt. Het haar voelt weer zacht , veerkrachtig en gezond aan en is blijvend hersteld na deze unieke behandeling. Hierdoor is er weer bijzonder veel mogelijk op het haar, zelfs die onmogelijke stap in een keer van kun je zelfs in een keer van donker of rood naar licht!

Mooi bij Saskia is te vinden aan de Uithofweide 5 en telefonisch te bereiken onder 0181 - 322334 - via e-mail onder info@mooibijsaskia.com en nog meer informatie vindt u op de website www.mooibijsaskia.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant