Afbeelding

Nieuwenhoorn laat nieuw scorebord op volle toeren draaien

Actueel 363 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft de misstap tegen Strijen beantwoord met een klinkende 8-2 (3-0) overwinning tegen oude zondaghoofdklasser bekende Papendrecht.

De formatie van trainer Steef Buijs bezet achter het nog ongeslagen Heerjansdam, BVCB en NSVV de vierde plaats in de subtop van de tweede klasse D. Nieuwenhoorn opende al snel de score door Jordy Braber: 1-0. Braber zou tegen de Papendrechters een belangrijke rol gaan vervullen in het aansturen van de forse overwinning. Zo stelde Braber de attente Ailton Lima Silva in staat om de 2-0 achter zijn standbeen in het doel te plaatsen. Jordy Braber bracht de ruststand vervolgens op 3-0. Nadat Corly Bazoer de score in de tweede helft met twee treffers had opgevoerd naar 5-0, tekende Jordy Braber voor de 6-0 en 7-0. Nadat de Papendrechters waren teruggekomen op 7-2, bepaalde Wouter Besters de eindstand op 8-2. Nieuwenhoorn had een goede dag. Het nieuwe scorebord werd met tien treffers op gepaste wijze ingevoerd en de spelers Brandon Nooitmeer en Steven Pieternella maakten na hun blessures hun rentree in de hoofdmacht. Nieuwenhoorn speelt aanstaande zaterdag over het Spui tegen Piershil.
Nieuwenhoorn: Sander van Eck; Merijn Wolters, Regillio van Buuren, Danny Kraijema, Steven Pieternella; Jan Tuitel (65. Brandon Nooitmeer), Brian Smits (71. Roel Stouten), Jordy Braber; Sevket Kasaroglu, Ailton Lima Silva, Corly Bazoer (76. Wouter Besters).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant