FC Vlotbrug medekoploper na zege op NBSVV

Actueel 178 keer gelezen

Nieuw-Beijerland- FC Vlotbrug is het seizoen uitstekende begonnen, want na het gelijkspel bij 's-Gravendeel en de overwinning tegen GOZ werd nu in Nieuw-Beijerland opponent NBSVV met 1-3 (1-1) verslagen.

'Dit is even lekker, hebben een klein feestje gevierd, daarna weer met beide benen op de grond', wilde trainer Tom Larssen de euforie ook weer niet te lang laten duren. 'We hebben een super verdiende overwinning behaald, waren voetballend een klasse beter dan NBSVV.' De Hellevoeters moesten na een kwartier spelen wel eerst een 1-0 achterstand wegwerken. Siméon Seghers boog de achterstand met een treffer voor en één na rust om in een 1-2 voorsprong. Gijs Vermeer gaf de FC een kwartier voor tijd extra lucht: 1-3. 'Ik zit bij deze groep toch een stuk rustiger op de bank, heb heel veel vertrouwen in de mannen. De balans in de ploeg wordt steeds nadrukkelijker, er zit ook rust in het spel. Bij 1-0 zijn we gewoon ons spelletje blijven spelen. Ik denk zelfs dat we één van de betere ploegen hebben van de afdeling. NBSVV was niet de beste tegenstander. Nu kijken hoe we of we zaterdag afstand kunnen nemen va Charlois.'
FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Timo Buijs, Bram Scheringa, Noël Bravenboer, Mitchell de Zeeuw; Siméon Seghers, Nick Buijs, Danny Browne (78. Sjors Allersma), Gijs Vermeer; Evan Gomes Soares (63. Stony van den Berg), Clint van de Veerdonk (69. Bart Bergwerf).