Nieuwenhoorn legt het af tegen Strijen

Actueel 167 keer gelezen

Strijen- Nieuwenhoorn is afgelopen zaterdag met een 3-2 nederlaag tegen zijn eerste nederlaag in de tweede klasse D op gelopen.

De formatie van trainer Steef Buijs speelde met veel balverlies, een matige passing en het ontberen van enige beleving een belabberde eerste helft tegen Strijen. Strijen legde wel veel energie in de wedstrijd en nam dan ook verdiend met 1-0 de leiding. Nieuwenhoorn speelde in de tweede helft met meer passie. Nadat Sevket Kasaroglu uit een perfect genomen vrije trap de gelijkmaker had binnen geschoten (1-1), nam de thuisclub kort daarna wederom de leiding: 2-1. Even later werd een handsbal binnen de zestien  bestraft met een strafschop die feilloos werd ingeschoten door wederom Sevket Kasaroglu: 2-2. Strijen leek op een nederlaag af te stevenen, maar een minuut voor tijd scoorde de spits de winnende treffer voor de Strijenaren: 3-2.
Nieuwenhoorn: Sander van Eck; Merijn Wolters, Regillio van Buuren, Danny Kraijema, Thomas Melching; Jan Tuitel, Brian Smits (Roel Stouten), Jordy Braber (Oussama Nhari); Sevket Kasaroglu, Ailton Lima Silva; Corly Bazoer (Steven Pieternella).