Afbeelding

Avondje MACH met Sloan and Freeman

Actueel 407 keer gelezen

De laatste zaterdag van de maand komt weer in zicht en dat betekent weer een avond met gezelligheid en live muziek in muziekcafé MACH in de Hellevoetse vesting.

Na het festival geweld van het afgelopen zomerseizoen begint MACH dit najaarsseizoen met het akoestisch duo Sloan and Freeman, Sloan alias Iljitsj Clement en Freeman alias Arjan van der Hof. Deze twee heren zijn beslist geen onbekenden in de Hellevoetse muziekscene en hebben in allerlei combinaties en bezettingen opgetreden in de regio en daarbuiten. Naast verschillende covers spelen zij ook wat eigen werk, waardoor het een bonte verzameling van nummers wordt.

Ook bij MACH werd het steeds later, daarom begint vanaf heden de band vanaf 22.30 uur op te treden!

Over MACH muziekcafé
Sinds 1996 is het muziekcafé MACH een begrip in Hellevoetsluis. Iedere laatste zaterdag van de maand kan je genieten van livemuziek van blues tot pop en moderne en oude rock met regionale en niet regionale bands die veel eigen werk spelen, maar ook covers. Het Café is dan geopend van 21.00 tot 03.00 uur.

Sloan and Freeman, zaterdag 24 september, start dus om 22.30 uur!! Voor meer info zie www. machmuziek.nl

https://mps.kpnmail.nl/cp/ext/resources/images/default/s.gifhttps://mps.kpnmail.nl/cp/ext/resources/images/default/s.gif

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant