Afbeelding

't Capproen weert zich goed tegen ELKV/Zevenbergen

Actueel 207 keer gelezen

Hellevoetsluis- De korfbalvereniging 't Capproen heeft zich na de forse nederlaag tegen OZ/De Hoekse goed hersteld door in een gelijk opgaande wedstrijd met 13-17 (9-11) het onderspit te delven tegen ELKV/Zevenbergen.

De hekkensluiter van de vierde klasse H hield lange tijd gelijke tred met de Zevenbergers, die aan de Martin Luther Kinglaan overigens hun eerste overwinning boekten. 'We keken als snel tegen een 0-3 achterstand aan en dan denk je, toch weer niet hè. Maar de groep heeft de tegenslag goed opgepakt en kwam terug tot 2-3. Vanaf dat moment ging het gelijk op, kwamen we van 6-10 weer terug tot 9-11. We kregen het gat uiteindelijk niet dicht. Maar ik heb leuke dingen gezien waarop we kunnen voort borduren. Het is duidelijk te constateren dat er progressie in de groep zit', aldus coach Roy Vermaat. De geblesseerde Brittany de Kruif ontbrak in het team.
Capproen: Sanne Hoogendoorn (1 keer), Dianne Kuiper (1 keer), Glenn Nieuwpoort, Jeroen Hoogendoorn (5 keer, 60. Justin de Ruiter); Freek Sjouw, Nik Stolk (3 keer), Color van der Perk (1 keer), Daphne Poldervaart (2 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant