Afbeelding

Handbalsters Helius ook sterker dan Snelwiek

Actueel 479 keer gelezen

Hellevoetsluis- De vrouwen van Helius hebben de draad na een sabbatsjaar weer uitstekend opgepakt, want hoewel enkele treetjes lager in competitie, werd Snelwiek 2 met 16-11 (9-3) huiswaarts gewezen.

'We hebben een goede eerste met een mindere tweede helft afgesloten, maar hebben de derde overwinning op rij toch weer mooi over de streep getrokken', stelde coach Pryanka Donohue-Pape zich tevreden met het resultaat. 'Natuurlijk zal het conditioneel beter moeten, want in de tweede helft kwamen we toch kracht en handelingssnelheid tekort. Een geluk was dat het ook niet meer soepeltjes verliep bij Snelwiek. 'We gaan echter hard werken om de conditie op te vijzelen. Dan gaat het concentratievermogen daar ook mee omhoog. We zijn nu ruim vier weken aan de gang, hebben drie wedstrijden gewonnen. Dat geeft een lekker gevoel in de groep, is ook goed voor het zelfvertrouwen. Ik heb bepaalde dingen gezien waar we mee verder kunnen.' Bij Helius ontbrak Annemiek van der Kooij. Helius speelt aanstaande zondag om 12.30 uur in Dordrecht tegen MOK.
Helius: Debby van Goor; Danielle van der Meijden, Claudia Donohue-Pape, Sanne Ausema, Anouska Laterveer, Inge van Melick, Bianca Corandewal, Mirjam Blezer, Carla Loos.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant