Het zal voor velen heel herkanbaar zijn
Het zal voor velen heel herkanbaar zijn

Alzheimer Café op 5 september in Parkzicht

Actueel 390 keer gelezen

Op maandag 5 september aanstaande openen wij weer de deuren van het Alzheimer Café in Hellevoetsluis voor het nieuwe seizoen. Onze gastspreker voor deze avond is Ruud Dirkse.

Ruud is directeur van DAZ (Dirkse Anders Zorgen), en schrijver van het boek 'Had ik het maar geweten'. Zijn boek is het best verkochte informatieve boek over dementie. Het staat boordevol tips voor familie, vrienden en verzorgenden. Veel zorginstellingen, casemanagers, mantelzorgers, artsen en anderen bevelen het boek aan. Als geen ander weet Ruud de tips uit zijn boek te koppelen aan praktijkvoorbeelden. Het zal voor veel mensen zeer herkenbaar zijn. Het belooft een levendige, interactieve en informatieve avond te worden.

Herkenbaar aan de vlag
Het Alzheimer Café is vanaf 19.00 uur geopend. Aanvang 19.30 uur. U vindt het Alzheimer Café in de zaal van Parkzicht I, Valentijn Klotzstraat in Hellevoetsluis, te herkennen aan de vlag van Alzheimer Nederland. Toegang en deelname is gratis. Het Alzheimer Café Hellevoetsluis wordt gehouden op iedere eerste maandagavond van de maand en is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met een (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant