Er staat ook een kraam met allerlei lekkere geweckte groentes
Er staat ook een kraam met allerlei lekkere geweckte groentes

Kofferbak- en Kleedjesmarkt op de Kinderboerderij

Actueel 272 keer gelezen

Nog even geduld en dan is het al weer de op één na laatste kofferbak markt van het seizoen. Zoals vele al weten is deze elke laatste zondag dan de maand, van mei tot september. De kosten bedragen € 7.50 voor volwassene, € 2.00 voor kinderen en jeugdleden uiteraard gratis. De markt is van 11.00 uur tot 16.00 uur. Opgeven kunt u via telefoonnummer 0181-311484 doen of tijdens een bezoek aan de boerderij.

Diverse kramen
Beneden in het veld staan de kofferbakken en kleedjes uitgestald en boven op het erf zullen diverse kramen staan zoals een kraam met allerlei lekkere geweckte groentes.

Wij vinden niet alleen dier en milieu belangrijk, maar ook lezen! In samenwerking met "Stichting Kinderzwerfboek" zijn we een gezamenlijke actie gestart. Tijdens de kofferbak markt zal de opening plaatsvinden van onze boekenkast/station. Later zal de boekenkast een vaste plek krijgen in de kantine van de kinderboerderij. De regels zijn heel simpel. Je pakt een boek, leest het en laat achter in één van de boekenkasten die op steeds meer plekken te vinden zijn. Wilt u weten waar bij u in de buurt een boekenkast te vinden is, kijk dan op de site www.kinderzwerfboek.nl of op de facebookpagina van kinderzwerfboek Hellevoetsluis.Ook aan de lekkere trek is gedacht. We hebben koffie/thee met vers gebakken cake. Voor de lunch broodjes met worst en op de parkeerplaats staat een ijscowagen met heerlijk schepijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant