Een plein vol fans!
Een plein vol fans!

Indrukwekkende Ladies Day op De Struytse Hoeck

Actueel 456 keer gelezen

De zomermaanden staan op winkelcentrum de Struytse Hoeck in het teken van Live Music met steeds een ander thema.

Konden de bezoekers op 30 juli nog genieten van een heerlijke Hollandse middag met onder andere Andre Hazes junior, afgelopen zaterdag werden de vrouwen in het zonnetje gezet want het was Ladies Day. Op het podium drie vrouwen-acts van topformaat

DJ Djamila Celina
Djamila werd in 2015 tot World Sexiest Female DJ gekozen. Zij mocht het spits afbijten en het feestje op gang brengen en dat deed ze ook. Djamila kreeg de sfeer er al snel in en mede dankzij het heerlijke weer was het plein voor de voormalige V&D al snel afgeladen

Luv'
Luv' treedt weer op! Marga Scheide en José Hoebee staan – niet met Patty Brard – maar met Ria Tielsch weer op het podium. Met het oude repertoire en het nieuwe materiaal kan Luv' nog jaren door en dat bleek ook wel. Jong en oud konden alle hits meezingen en de natuurlijk ook de dansjes meedoen. De dames zetten de Struytse Hoeck in no time op zn kop.

O'G3NE
In 2014 deden de zusjes mee aan 'The voice of Holland'. Hun samenzang is zeer uniek te noemen en ze wonnen de talentenjacht. In 2016 deden ze mee aan het televisieprogramma 'De beste zangers van Nederland' waarin ze zichzelf ook weer van hun zeer talentvolle kanten lieten zien. Hun uitvoering van Clown van Emeli Sandé lieten veel kijkers met een brok in hun keel achter. Zaterdag maakten de meiden hun reputatie meer dan waar. Dyon Hagenaars geen onbekende in de modellen- en artiestenwereld praatte deze middag op gezellige wijze aan elkaar.

De afgelopen twee uitvoeringen van Live Music mogen een groot succes genoemd worden en er komt nog een derde middag aan. Onder de naam Hot Summer worden de volgende artiesten verwacht:

Sharon Doorson; ze deed ooit mee aan "Popstar the Rivals" en heeft daarna een hit gehad met de meidenband Raffish. Sinds die tijd gaat ze solo en is uitgegroeid tot een van de beste zangeressen van ons land. Dit jaar deed ze mee 2016 met het programma De beste zangers van Nederland.

Yes-R: Yesser Roshdy, bekend onder zijn artiestennaam Yes-R, is rapper, presentator en acteur. Als rapartiest behoorde hij tot de formatie D-Men en als acteur was hij te zien in de films 'n Beetje verliefd, Gangsterboys en Mijn opa de bankrover.

Jeronimo is zanger, acteur en presentator. Hij speelde in twee films waarin hij ook zong. In de eerste film, Timboektoe, zong hij de titelsong : I Could Have Loved You". Ook bracht hij een eigen single uit: " I Am No Superman". Jeronimo heeft ook het lied " Gi-Ga-Gantisch" gezongen dat wordt gebruikt door de Efteling voor de " Sprookjesboom, de musical".

Luv' still going strong...
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant