Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Geen Mac, geen disco maar een ambulancepost

Actueel 2.885 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vanmorgen werd de ambulancepost langs de N57 bij Hellevoetsluis feestelijk geopend.  

Burgemeester Milène Junius gaf samen met wethouder Hans van der Velde acte de présence en bracht namens alle gemeenten van Voorne-Putten de felicitaties over aan coöperatie AZRR.

Arjen Littooij, algemeen directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) was samen met Arie Wijten - lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van AZRR - aanwezig. Hij sprak van een enorme verbetering, niet alleen voor de inwoners van Voorne-Putten, maar ook voor het hardwerkende personeel.  "Wij zijn er van overtuigd dat wij met deze post een uitstekende plek hebben om snel te kunnen uitrijden naar bijvoorbeeld Brielle en de kop van Voorne".

Burgemeester Milène Junius sprak haar trots uit namens alle gemeenten op Voorne-Puttten. "Ambulances zijn kleine ziekenhuizen op wielen die rondrijden", sprak zij.  "Deze nieuwe ambulancepost gaat de inwoners van Voorne-Putten goed bedienen en gaat tevens helpen in het verbeteren van de aanrijtijden".  De burgemeester richtte ook het woord tot de aanwezige ambulance-medewerkers: "Jullie hebben zeker geen gemakkelijke baan, maar wel één waar je trots op kunt zijn.  Succes met deze post!".

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Hellevoetsluis op www.groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant