Trip zoekt een eigenaar die tijd heeft en hem vertrouwen kan geven
Trip zoekt een eigenaar die tijd heeft en hem vertrouwen kan geven

Trip pakt iedereen helemaal in met zijn knuffels

Actueel 560 keer gelezen

Trip is een vrolijke, jonge, speelse hond die wel nog enige begeleiding nodig heeft. Trip is gevonden tussen het riet in Rotterdam en bleek dat hij slecht liep.

Vanwege zijn leeftijd en zijn poot is hij opgevangen in een gastgezin. Na röntgenfoto's bleek dat het om een oude botbreuk van zijn rechter achterpoot ging. Hij is inmiddels twee keer geopereerd aan zijn poot en hersteld. In huis is hij lief, speels en knuffelt graag. Hij wil graag bij je zijn en vindt hij het lastig om alleen te zijn, maar met veel geduld leert hij langzamerhand wel steeds meer alleen te zijn.

Hij zoekt dus een eigenaar die veel tijd voor hem heeft en hem het vertrouwen kan geven dat alleen zijn helemaal niet zo erg is. Trip kan stukken goed aan een slappe lijn lopen, al rent hij het liefst op iedere hond af om te spelen. Dit stellen niet alle honden (en eigenaren) op prijs, waardoor hij dan soms gaat blaffen. Voor Trip zou het fijn zijn als er een andere stabiele, rustige volwassen hond in het gezin is omdat hij behoefte heeft aan sociale contacten. Trip zoekt een nieuw huis met rustige eigenaren, die hem regelmaat en veiligheid kunnen bieden en die veel tijd voor hem hebben.

Dierenbescherming, dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse 088-3437137
www.dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant