Cultureel Festival met o.a. Cris Vaudo, Margareth van Rooijen en Cor Maljers
Cultureel Festival met o.a. Cris Vaudo, Margareth van Rooijen en Cor Maljers

Aankondiging Cultureel Festival 2015

Actueel 279 keer gelezen

Het Cultureel Festival 2015 komt er weer aan, op zondag 13 september. Tijdens het evenement zijn er diverse leuke culturele activiteiten, workshops en een expositie in Kunstencentrum De Nieuwe Veste.

Om 12.00 uur wordt het Cultureel Festival geopend, waarna de deuren van De Nieuwe Veste de hele middag open staan voor een gevarieerd programma. Zo kun je onder andere schilderen, muziek maken en luisteren, voorproefjes van nieuwe voorstellingen zien, lezingen volgen en Kunstencentrum De Nieuwe Veste ontdekken.

Genoeg te doen
Er is genoeg te doen, voor jong en oud, dus houdt het programma in de gaten op de sites van Bibliotheek Zuid Hollandse Delta, Kunstuitleen Hellevoetsluis, Muziekschool Voorne, Groot Hellevoet, of Theater Twee Hondjes!

Ook meedoen?
Doet u als kunstenaar, ondernemer of amateur mee in de culturele sector van Hellevoetsluis en wilt u een kraam tijdens het festival? Dan kunt u terecht bij Olga Klöne: olga@theatertweehondjes.nl.

Verdere informatie over het programma volgt op de websites en social media van de deelnemende organisaties! Zondag 13 september 2015 van 12.00 tot 17.00 uur in Kunstencentrum De Nieuwe Veste, Opzoomerlaan 106 te Hellevoetsluis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant