Afbeelding

Onafhankelijk advies bij Ritel

Algemeen 138 keer gelezen

ADVERTENTIE Ritel is al meer dan 15 jaar dé detaillist in telecommunicatie. De succesvolle winkelformule is ook in Spijkenisse aanwezig. Drie jaar geleden besloot Antoine van de Poel om als franchiseondernemer een vestiging te openen in Spijkenisse.

‘Ik kom zelf uit Hellevoetsluis, maar zag een kans in Spijkenisse met zijn mooie winkelcentrum en groeimogelijkheden’. Antoine had het geluk dat er in de Nieuwstraat een pand beschikbaar was waar hij zo in kon.

Onafhankelijk advies
Er zijn heel wat telecomaanbieders in Nederland actief. Ritel onderscheidt zich van de andere aanbieders door het onafhankelijke advies dat ze geeft. ‘We hebben geen verplichtingen naar netwerkproviders’. De kerntaak van Ritel is immers transparantie verschaffen aan de klant in de markt van de mobiele telefonie zodat de klant op een eenvoudige manier een abonnement en mobiele telefoon kan kiezen die het beste bij hem of haar past. Ritel kan dan ook abonnementen aanbieden bij alle zes de netwerken: Vodafone, T-Mobile, KPN, Hi, Telfort en Tele2.

Groot assortiment accessoires
Alle merken mobiele telefoon zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn er uiteraard ook accessoires verkrijgbaar. ’We hebben veruit het grootste assortiment accessoires in onze winkel’. Ritel verkoopt ook allerlei telecom gerelateerde producten, zoals tablets. In de winkel staan ook allerlei producten die op het eerste gezicht niks te maken hebben met telefonie. Deze producten zijn de cadeaus die bij de diverse abonnementsvormen horen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een gratis tv, laptop of spelcomputer.

Persoonlijke service
De mobiele telefoon is niet meer weg te denken. Jongeren, maar ook ouderen willen een telefoon hebben waar ze mee om kunnen gaan. Bij Ritel is dan ook een seniorentelefoon verkrijgbaar: een eenvoudige en gebruiksvriendelijke telefoon zonder poespas. Door de laagdrempeligheid en de persoonlijke service gaat iedereen tevreden en bellend de winkel uit. Overigens richt Ritel zich niet alleen op de particuliere gebruiker. Ook de zakelijke markt wordt voorzien van een passend advies.

Ritel is geopend op maandag van 12.00 tot 17.30 uur en dinsdag t/m vrijdag vanaf 9.30 tot 17.30 uur. Donderdagavond is het koopavond en op zaterdag bent u tussen 9.30 en 17.00 uur welkom op de Nieuwstraat 138.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant